Άγρια & Υπέροχα – απολύτως!

12
Άγρια & Υπέροχα – απολύτως!

Άγρια & Υπέροχα – απολύτως!

Μας άρεσε πολύ το ταξίδι: αρχηγοί, διαδρομές, συνοδοί ιππασίας και φαγητό. Ο αρχηγός του ταξιδιού, Jesse, δημιούργησε μια εξαιρετική εμπειρία ιππασίας με χαλίκι. Διάλεξε δύσκολους και απίστευτα όμορφους δρόμους για εμάς δείχνοντας γιατί το μότο της Δυτικής Βιρτζίνια είναι «Wild & Wonderful». Η συν-αρχηγός, Ρέιτσελ, ήταν επίσης φανταστική: μας ενθάρρυνε και μας υποστήριξε και μας καθοδηγούσε στο πιο ανώμαλο έδαφος. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή τη βόλτα σε άλλους.

Είναι δύσκολο και οι αναβάτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι κάνουν κάποια προπόνηση με χαλίκι. Ένας αναβάτης στην ομάδα μας δεν είχε καβαλήσει ποτέ χαλίκι. Ωστόσο, με εκπληκτική αποφασιστικότητα και την υποστήριξη των ηγετών μας, αυτό το άτομο τα κατάφερε – μια απόδειξη για το θάρρος του και για την εξαιρετική ηγεσία των οδηγών μας.

Κάναμε τη βόλτα με το Pittsburgh to DC Rail Trails πριν από 4 χρόνια και μας άρεσε επίσης αυτή η διαδρομή. Μας αρέσουν αυτές οι βόλτες γιατί πιστεύουμε ότι η Wilderness Voyageurs είναι μια εξαιρετική εταιρεία με εξαιρετικούς υπαλλήλους. Κατά τη διάρκεια του εφιάλτη του Covid, η εταιρεία ήταν πολύ ευέλικτη στο να μας βοηθήσει να βρούμε διακοπές με ιππασία που απολαύσαμε και που πιστεύαμε ότι θα ήταν ασφαλείς. Οι ηγέτες του ταξιδιού μας και το προσωπικό του γραφείου ήταν υπέροχο να συνεργαστούμε.

Βαθμολογία: Εξαιρετική *****
Suzanne & Richard P.
Asheville, NC

Schreibe einen Kommentar